Harriets Matsal

Mat med klassisk grund och en blinkning åt det lokala och norrländska

Hotell Dragonen. I Harriets matsal erbjuder vi luncher på vardagar, á la carte på kvällar måndag till lördag och vår mysiga frukostbuffé på alla veckans mornar. Med stora härliga fönster sitter man gott en våning upp från stadens brus och njuter av mat, dryck och sällskap. Våra á la carterätter har en klassisk grund med rena och enkla smaker med en blinkning åt det norrländska och lokala.

 

 

Sommarmenyn

Se vår sommarmeny med premiär 7/6 här Harriets sommarmeny 2017

 

LuncherHotell Dragonen.

Vi serverar lunch varje vardag 11-13. Ni väljer mellan dagens rätt, veckans vegetariska & veckans fisk för 100 kr, eller köper ett 10-lunchkort för 920 kr. För den som är sugen på något annat erbjuder vi även hamburgare/kikärtsburgare för 135 kr. Givetvis går det att boka bord och för större sällskap att förbeställa från vår á la carte meny om ni vill fira lite extra på lunchen.

Med en norrländsk touchHarriets matsal

Vi älskar bra råvaror och lokala produkter. Exempelvis kommer våra hjortron från myrar runt Umeå och vår utmärkta hängmörade oxfilé och entrecote kommer från svenska gårdar. Den härliga röding är norrländsk precis som köttet i våra hamburgare och vi har även ett trevligt utbud av lokal öl & iscider. Under hösten 2017 är våra två whiskyfat från Box whisky färdiglagrade och som kuriosa är även vår tapet på bilden lokal – formgiven av Hanna Carlzon.

Harriets rekommenderade menyeradasd

Vår restaurangchef Laurent och köksmästare Mario har valt ut två st 3-rättersmenyer som de rekommenderar varmt

Norum: Trattkantarellsoppa, Norrländsk röding, Choklad & hjortron 415 kr
Åheden: Sikrom, Oxfilé, Blåbärscheesecake 525 kr
Vi erbjuder även utvalda dryckespaket till menyerna för 325kr

 

Harriets_sondagar_FB

Festliga måndagar med barnen

Måndagar är värda lite extra lyx för en bra start på veckan. På måndagar bjuder vi alla barn upp till 12 år på mat från vår barnmeny i målsmans sällskap. När barnen ätit klart samlas de gärna i vår lekhörna eller i en soffa med en bok, medan de vuxna i sällskapet förhoppningsvis hinner med en andra eller till och med tredje rätt i lugn och ro.

Hotell Dragonen.

En egen Matsal

Bröllop, födelsedagsfest, firmafest eller något annat värt att fira?!
Boka vår matsal för er privata tillställning för upp till 80 gäster.
Kontakta oss så skräddarsyr vi ett erbjudande för just er