Harriets Matsal

Mat med klassisk grund och en blinkning åt det lokala och norrländskaHotell Dragonen.

I Harriets matsal erbjuderv i luncher på vardagar, á la carte på kvällar måndag till lördag och vår mysiga frukostbuffé på alla veckans morgnar. Med stora härliga fönster sitter man gott en våning upp från stadens brus och njuter av mat, dryck och sällskap. Våra á la carterätter har en klassisk grund med rena och enkla smaker med en blinkning åt det norrländska och lokala.

 

Brännlands isciderCidermiddag torsdagen 19 oktober

Vi erbjuder en speciell provningskväll på Harriets då vi provar 5 olika cider tillsammans med lika många rätter. Provningen hålls av Andreas Sundgren från Brännlands cider och vi hoppas på att få med någon av deras spännande höstnyheter. 795 kr pp

Boka era platser direkt med Laurent på info@harriets.nu alt telefon 090-15 80 50

 

LuncherHotell Dragonen.

Vi serverar lunch varje vardag 11-13. Ni väljer mellan dagens rätt, veckans vegetariska & veckans fisk för 100 kr, eller köper ett 10-lunchkort för 920 kr. För den som är sugen på något annat erbjuder vi även hamburgare/vegburgare för 135 kr. Givetvis går det att boka bord och för större sällskap att förbeställa från vår á la carte meny om ni vill fira lite extra på lunchen.

 

Med en norrländsk touchHarriets matsal

Vi älskar bra råvaror och lokala produkter. Exempelvis kommer våra hjortron från myrar runt Umeå och vår utmärkta oxfilé kommer från vårt Österbottniska grannlän och entrecoten från svenska gårdar. Den härliga rödingen är norrländsk precis som köttet i våra hamburgare och vi har även ett trevligt utbud av lokal öl & iscider. Höstens nyhet är våra två whiskyfat från Box whisky som nu tappats på flaska. Som kuriosa är även vår tapet på bilden lokal – formgiven av Hanna Carlzon.

Harriets rekommenderade menyeradasd

Vår restaurangchef Laurent och köksmästare Mario har valt ut två st 3-rättersmenyer som de rekommenderar varmt

Megreundet: Sikrom, Oxfilé, Valrhonachoklad 525 kr
Sillviken: Karljohansvampsoppa, Röding, Hjortron 425 kr
Vi erbjuder även utvalda dryckespaket till menyerna för 325 kr

 

Harriets_sondagar_FB

Festliga måndagar med barnen

Måndagar är värda lite extra lyx för en bra start på veckan. På måndagar bjuder vi alla barn upp till 12 år på mat från vår barnmeny i målsmans sällskap.

 

En egen Matsal

Bröllop, födelsedagsfest, firmafest eller något annat värt att fira?!Hotell Dragonen.
Boka vår matsal för er privata tillställning för upp till 80 gäster.
Kontakta oss så skräddarsyr vi ett erbjudande för just er