Harriets Vardagsrum med quiz och aw

_V9A9414

Harriets vardagsrum ligger på entréplan och fungerar även som lounge för First Hotel Dragonen. Vardagsrummet är en lugn och skön oas i staden där man enkelt kan slinka in för en bit mat eller ett glas gott.
Vardagsrummet ligger i tre etage, vilket skapar en härlig känsla av rum i rummet och ger fina möjligheter till ett avskilt möte likaväl som för en träff på tu man hand såväl som för arbetsgänget.

 

Bubbliga fredagar mellan 16-18Harriets_annandagen

Avrunda arbetsveckan med bubbel till sköna priser och hummersoppa till halva priset, eller mätta magen lite lagom med våra härliga kanapéer. På fredagsbubbel-menyn hittar ni vår Prosecco Treviso Brut EKO för 49 kr glaset,  Anna de Cordoniu Brut Rosé 59 kr glaset, Champagne de Saint-Marceaux 69 kr glaset och vår alkoholfria mousserande Richard Juhlin blanc-de-blanc för 45 kr.

 

After Work-erbjudandet har tagit semester och välkomnar er tillbaka i slutet av augusti!Hotell Dragonen med restaurang Harriets.

På Harriets är ni välkomna på After Work i vardagsrummet. Vårt AW-erbjudande gäller onsdag-lördag – ni väljer mellan hamburgare, vegburgare, och kött- alt halloumimackan med glas vin alt 40 cl fatöl alt alkoholfritt alt för 225 kr (kan ej kombineras med andra erbjudanden)
Välkommen in i värmen på ett glas gott och en tallrik mättande!

 

Film & TV Quiz – onsdagar – slut för säsongen!film och tv quiz

Ett måste för alla som brinner för film och TV-serier. Vi har filmfantasten Johan Lundström bakom spakarna varje onsdag med start kl 19.00. Johan jobbar som studioman på SVT men har även gjort kortfilm med Harriet Andersson och Per Morberg. Samla ihop vänner till ett lag, slink in på vår afterwork och ät eller drick något gott, och tävla i stans enda Film & TV Quiz. Vinnande lag tar hem ett presentkort i vår restaurang/bar på 500 kr.
Följ den aktuella poängställningen och veckans tema på facebook här

 

Pubquiz – torsdagar – slut för säsongen!Harriets_Popquiz_FB

Det är enkelt, kom in på vår afterwork och ät/drick något gott, vässa pennorna & rynka pannan så drar Henrik Lång, Folkbladets egen musikskribent, igång Umeås roligaste quiz med frågor om världen, naturen, musiken och mycket annat. Start kl 19:00 och vinnande lag tar hem ett presentkort på Harriets med värde 500 kr.