HACK

HACK Harriets Comedy Klerik_mobergubben – Succén fortsätter

Efter höstens succé med HACK är vi tillsammans med Erik Moberg redo för nya skrattanfall till våren. Erik radar upp ett startfält med sig själv som värd, en lokal/regional stå-uppartist samt kvällens lysande stjärna. HACK går av stapeln i Harriets Salong på utvalda fredagar med matservering från kl 18.00. Pris inklusive buffé 429 kr, eftersläpp i form av ståplatser i mån av plats strax före kl 20.00, 150 kr. För bästa möjliga platser – var på plats i tid!

 

 

HACK VÅREN 2019

21/2 Al Pitcher – OBS! Ej eftersläpp!
Al Pitcher växte upp i Nya Zeeland, men började sin standup-karriär i London 1999. 2010 flyttade Al Pitcher till Sverige och har sedan dess snabbt gjort sig ett namn på den svenska standup-scenen. Redan 2011 vann han ”Bästa manliga komiker” på Svenska Standup-galan. Hösten 2017 hade Al premiär med sin senaste standup-show Sverige Syndrome.

29/3 Anna-Lena Brundinblank
Har jobbat med stå-upp komik, eller Stand up sedan hon födde sin son och skrev sitt första skämt på BB.
”Jag är mor och jag är ensam mor. Jamen, du har väl en man? Ja, det har jag – men han är ju far.”
blankSedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Hon blandar djupaste allvar med grundaste trams och hon hamnar i de mest underbara sammanhang.

 

 

 

24/5 Marcus Berggren

Marcus Berggren hörs regelbundet på Tankesmedjan i P3 och gör Tombola Podcast tillsammans med sin komikerkollega Carl Stanley.
Dessutom åker han varv efter varv i Sverige och uppträder med sin snabba absurda komik.

 

 

 

HACK HÖSTEN 2019 – mer information kommer.

27/9 – Ann Westin

25/10 – Anders ”Ankan” Johansson

29/11 – Mikael Tornving