Konferens och Event

Konferens, Event, Minimässa eller Bröllopsfest – vi har lokalerna för er

Letar du efter lokaler för konferens, föreläsningar, möten, bröllop, minimässor och events i centrala Umeå? På Harriets i samarbete med First Hotel Dragonen erbjuder vi flexibla konferenslokaler, smidiga mötesrum och rymliga evenemangsfaciliteter. Vi älskar att skräddarsy ditt arrangemang och vi hjälper dig gärna att samordna allt från föreläsare till nöjen, underhållning och teknik.

Harriets Salong

Det perfekta valet för konferens och event upp till 200 sittande gäster i centrala Umeå. 240 kvm luftig lokal med väl tilltagen takhöjd och möjlighet till matservering och egen bar. Givetvis är lokalen utrustad med ljus, ljud och bild så att den klarar de flesta önskemål. Här konfererar ni bekvämt eller dukar upp för middag och kanske underhållning för hela sällskapet. Vi älskar att skräddarsy era middagar och arrangemang och kan samordna allt från föreläsare till nöjen och teknik. Lokalen är utmärkt utformad för att erbjuda en bra sikt och upplevelse för alla med en härlig känsla.

Utrustning: 2 projektorer, högtalaranläggning, 4 trådlösa mikrofoner, 1 mygga, scenbelysning, möjlighet att färgsätta väggar i valfri färg, whiteboard, blädderblock, wi-fi & fast internet på scenen

Biosittning 250 p.    I    Skolsittning 120 p.    I    Öar 104 p    I    Middag/Show 200 p.

 

 

 

 

Bakfickan

I Bakfickan skiner alltid solen på våra konferensdeltagare. Vår ljusa och trevliga lokal på ca 70 kvm är perfekt för allt från morgonmötet med hotellfrukost till flerdagarsutbildningen. Fika och lunch serverar vi oftast i vår mysiga lounge så att deltagarna får tillfälle att sträcka på benen, men givetvis kan vi även servera fika i lokalen för de som önskar.

Utrustning: projektor, högtalare, glassboard, blädderblock, wi-fi & fast internet vid glassboarden

Biosittning 75 p.    I    Skolsittning 36 p.    I    Öar 40 p    I    U-bord 24 p.    I    Styrelse 20 p.

 

 

 

 

Sågen

Vår ”hemliga” konferenslokal Sågen ligger belägen i grannhuset tvärs över gatan, ca 1 minuts frisk luft från vår entré. Här bjuds på frikostigt ljusinsläpp och avskildhet för konferensen som vill mötas centralt utan att synas. Lokalen är också mycket uppskattad som utbildningslokal då den erbjuder gott om plats för ytterkläder och eget pentry. Fika och lunch serverar vi oftast i vår mysiga lounge så att deltagarna får tillfälle att sträcka på benen, men givetvis kan vi även servera fika i lokalen för de som önskar.

Utrustning: projektor, högtalare, glassboard, blädderblock, wi-fi

Biosittning 80 p.    I    Skolsittning 44 p.    I    Öar 48 p    I    U-bord 16 p.    I    Styrelse 12 p.

Grupprum

Vi erbjuder 4 grupprum med plats för upp till 12 deltagare per rum.

Utrustning: TV 49″-55″, blädderblock och liten whiteboard på förfrågan

 

 

 

 

 

För bokning, vänligen kontakta oss på:

090-15 80 50   I   info@harriets.nu