Harriets Lounge

_V9A9414

Harriets härliga lounge ligger på entréplan och delas med First Hotel Dragonen. Loungen ligger i tre etage, vilket skapar en härlig känsla av rum i rummet och ger fina möjligheter till ett avskilt möte likaväl som för en träff på tu man hand såväl som för arbetsgänget. Här kan man fredagar och lördagar slinka in på ett glas gott och beställa från vår loungemeny där ni hittar både smått och gott, varmrätter och härliga desserter.  I Loungen beställer våra gäster sin mat och dryck i baren.

 

Bubbliga helger

Avrunda arbetsveckan och njut av helgen med bubbel till sköna priser och mätta magen med vår fantastiska mat. I vår loungemeny hittar ni smått och gott, mättande varmrätter och söta desserter. På bubbelmenyn finner ni vår Prosecco Treviso Brut EKO för 49 kr glaset, Champagne de Saint-Marceaux 69 kr glaset och vår alkoholfria mousserande Richard Juhlin blanc-de-blanc för 45 kr.

 

Loungeerbjudande fredag-lördag

Fredagar och lördagar serverar vi vår loungemeny och som specialerbjudande kan ni välja valfri varmrätt och en dryck för xxx kr med ett tillägg på 90 kr för entrecoten och rödingen. Erbjudandet inkluderar ett glas vin/40 cl fatöl/alkoholfritt alternativ och kan inte kombineras med andra rabatter. Välkommen in i värmen på ett glas gott och en tallrik mättande!