Harriets Lounge

_V9A9414

Harriets härliga lounge ligger på entréplan och delas med First Hotel Dragonen. Loungen ligger i tre etage, vilket skapar en härlig känsla av rum i rummet och ger fina möjligheter till ett avskilt möte likaväl som för en träff på tu man hand såväl som för arbetsgänget. Här kan man fredagar och lördagar slinka in på ett glas gott och beställa från vår loungemeny där ni hittar både smått och gott, varmrätter och härliga desserter.  I Loungen beställer våra gäster sin mat och dryck i baren.

 

Bubbliga helger  I  Fredagar 16-19 & lördagar 17-19

Njut av helgen med bubbel till sköna priser och mätta magen med vår fantastiska mat. I vår loungemeny hittar ni smått och gott, mättande varmrätter och söta desserter. På bubbelmenyn finner ni vår Prosecco Treviso Brut EKO för 49 kr glaset, Champagne de Saint-Marceaux 69 kr glaset och vår alkoholfria mousserande Richard Juhlin blanc-de-blanc för 45 kr.

 

 

Loungeerbjudande  I  Burgare och dryck för endast 195 kr

I Loungen hittar ni vårt fantastiska erbjudande med val av lammburgare/halloumiburgare eller köttmacka inklusive ett glas vin/40 cl fatöl/alkoholfritt för endast 195 kr. Givetvis går det även bra att beställa från vår á la cartemeny.

Välkommen in i värmen på ett glas gott och en tallrik mättande!