Harriets Lounge

_V9A9414

Harriets härliga lounge ligger på entréplan och delas med First Hotel Dragonen. Loungen ligger i tre etage, vilket skapar en härlig känsla av rum i rummet och ger fina möjligheter till ett avskilt möte likaväl som för en träff på tu man hand såväl som för arbetsgänget. Här kan man fredagar och lördagar slinka in på ett glas gott och beställa från vår loungemeny där ni hittar både smått och gott, varmrätter och härliga desserter. Fredagar i kombination med bubbel till sköna priser kl 16-18 och lördagar njuter ni av vår pianobar.

Bubbliga fredagar 11/1-28/6 mellan kl 16-18 (flyttar till Verandan vid strålande väder)

Avrunda arbetsveckan med bubbel till sköna priser och mätta magen med Marios härliga pumpasoppa till halva priset. I vår loungemeny hittar ni även smått och gott, mättande varmrätter och söta desserter. På fredagsbubbel-menyn finner ni vår Prosecco Treviso Brut EKO för 49 kr glaset, Champagne de Saint-Marceaux 69 kr glaset och vår alkoholfria mousserande Richard Juhlin blanc-de-blanc för 45 kr.

 

Elin ÖrebrandPianobar lördagar 11/1-4/5 med start kl 18

I vår lounge njuter ni av pianomusik och gemenskap. Köp ett glas bubbel och 3 snittar för 165 kr, eller kanske vår fantastiska älgpanna tillsammans med någon av våra lokala ölsorter. Harriets pianobar presenteras i samarbete med Elin Örebrand. Serveringen öppnar kl 17 och kvällens pianist hittar ni bakom flygeln mellan kl 18-22.
Välkommen in till oss!

 

Loungeerbjudande fredag-lördag

Fredagar och lördagar serverar vi vår loungemeny och som specialerbjudande kan ni välja valfri varmrätt och en dryck för 245 kr med ett tillägg på 90 kr för entrecoten och torskryggen. Erbjudandet inkluderar ett glas vin/40 cl fatöl/alkoholfritt alternativ och kan inte kombineras med andra rabatter. Välkommen in i värmen på ett glas gott och en tallrik mättande!