Harriets Lounge

_V9A9414

Harriets lounge ligger på entréplan och delas med First Hotel Dragonen. Loungen ligger i tre etage, vilket skapar en härlig känsla av rum i rummet och ger fina möjligheter till ett avskilt möte likaväl som för en träff på tu man hand såväl som för arbetsgänget. Här kan man onsdagar, fredagar och lördagar slinka in på ett glas gott och fredagar och lördagar serverar vi vår loungemeny, fredagar i kombination med bubbel till sköna priser kl 16-18 och lördagar njuter ni av vår pianobar.

 

Bubbliga fredagar mellan 16-18Wine and dine

Avrunda arbetsveckan med bubbel till sköna priser och charkplanka till halva priset, eller mätta magen lite lagom med våra härliga kanapéer. På fredagsbubbel-menyn hittar ni vår Prosecco Treviso Brut EKO för 49 kr glaset,  Champagne de Saint-Marceaux 69 kr glaset och vår alkoholfria mousserande Richard Juhlin blanc-de-blanc för 45 kr.

 

Elin ÖrebrandPianobar lördagar med start 29/9 kl 17

I vår lounge njuter ni av pianomusik och gemenskap. Köp ett glas bubbel och 3 snittar för 165 kr, eller kanske vår fantastiska älgpanna tillsammans med någon av våra lokala ölsorter. Harriets pianobar presenteras i samarbete med Elin Örebrand.
Välkommen in till oss!

 

 

Singelkvällar i samarbete med Singel i Sverige – att mötas på riktigtWine and dine

Nu startar Singel i Sverige upp After Work i Harriets Lounge i Umeå utvalda torsdagar under hösten. Träffa nya vänner och kanske kärleken väntar på dig. Du får 1 glas bubbel och 3 snittar för 195 kr. Vi träffs 27/9, 25/10 & 29/11 med start kl 18.
Boka gärna din plats på fliken BOKNING. Mer information finner ni på www.singelisverige.se 

 

Lounge-erbjudande fredag-lördagHotell Dragonen med restaurang Harriets.

Fredagar och lördagar serverar vi vår loungemeny och som specialerbjudande kan ni välja valfri varmrätt och en dryck för 245 kr. Klicka här för vår aktuella loungemeny. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och inkluderar ett glas vin/40 cl fatöl/alkoholfritt alternativ.

Välkommen in i värmen på ett glas gott och en tallrik mättande!

 

film och tv quiz

Film & TV Quiz – onsdagar kl 19 med säsongspremiär 28 augusti

Ett måste för alla som brinner för film och TV-serier. Vi har filmfantasten Johan Lundström bakom spakarna varje onsdag med start kl 19.00. Johan jobbar som studioman på SVT men har även gjort kortfilm med Harriet Andersson och Per Morberg. Samla ihop vänner till ett lag, slink in på vår afterwork och ät eller drick något gott, och tävla i stans enda Film & TV Quiz. Vinnande lag tar hem ett presentkort i vår restaurang/bar på 500 kr.

Följ den aktuella poängställningen och veckans tema på facebook här