Harriets Lounge

_V9A9414

Harriets härliga lounge ligger på entréplan och delas med First Hotel Dragonen. Loungen ligger i tre etage, vilket skapar en härlig känsla av rum i rummet och ger fina möjligheter till ett avskilt möte likaväl som för en träff på tu man hand såväl som för arbetsgänget. Här kan man fredagar och lördagar slinka in på ett glas gott och beställa från vår loungemeny där ni hittar både smått och gott, varmrätter och härliga desserter.  I Loungen beställer våra gäster sin mat och dryck i baren.

 

Solen är här och vi flyttar upp vårt bubbel till Verandan vid bra väder!

Ni kan boka bord i Loungen som vanligt och är vädret bra så reserverar vi platser åt er i solen på Verandan.
Vill ni gärna sitta inomhus så skriver ni det i bokningskommentaren så får ni plats i Matsalen eller Loungen 🙂

Bubbelfredag  I  Fredagar från kl 16 (Mellan 25/6-10/8 2024 öppnar vi 17.00 i Matsalen/Verandan)

Njut av helgen med bubbel till sköna priser och mätta magen med vår fantastiska mat. Vi erbjuder en välsmakande Kvarkentoast med ett glas champagne för 225 kr. På bubbelmenyn finner ni vår Prosecco Treviso Brut EKO och Anna de Cordoniu Organic för 69 kr glaset, Champagne de Saint-Marceaux 96 kr glaset och vår alkoholfria mousserande Richard Juhlin blanc-de-blanc för 69 kr.

 

Loungeerbjudande  I  Burgare och dryck från 265 kr

I Loungen hittar ni vårt fantastiska erbjudande med val av lammburgare/eldostburgare eller Harriets köttmacka inklusive ett glas vin/50 cl fatöl för endast 295 kr. alkoholfritt alternativ för 265 kr . Givetvis går det även bra att beställa från vår á la cartemeny.

Välkommen in i värmen på ett glas gott och en tallrik mättande!