Harriets Lounge

_V9A9414

Harriets härliga lounge ligger på entréplan och delas med First Hotel Dragonen. Loungen ligger i tre etage, vilket skapar en härlig känsla av rum i rummet och ger fina möjligheter till ett avskilt möte likaväl som för en träff på tu man hand såväl som för arbetsgänget. Här kan man fredagar och lördagar slinka in på ett glas gott och beställa från vår loungemeny där ni hittar både smått och gott, varmrätter och härliga desserter.  I Loungen beställer våra gäster sin mat och dryck i baren.

 

 

 

Loungen har sommaruppehåll och vi öppnar upp vår härligt soliga Veranda istället

Bubbelfredag  I  Fredagar 16-19

Njut av helgen med bubbel till sköna priser och mätta magen med vår fantastiska mat. Vi erbjuder en välsmakande Kvarkentoast med prosecco eller cava för 225 kr. På bubbelmenyn finner ni vår Prosecco Treviso Brut EKO för 55 kr glaset, Champagne de Saint-Marceaux 75 kr glaset och vår alkoholfria mousserande Richard Juhlin blanc-de-blanc för 55 kr. Givetvis dyker det upp lite spännande bubbel på tillfälligt besök också!

 

 

Loungeerbjudande  I  Burgare och dryck för endast 245 kr

I Loungen hittar ni vårt fantastiska erbjudande med val av lammburgare/halloumiburgare eller köttmacka inklusive ett glas vin/40 cl fatöl/alkoholfritt för endast 245 kr. Givetvis går det även bra att beställa från vår á la cartemeny.

Välkommen in i värmen på ett glas gott och en tallrik mättande!