Harriets Matsal

Harriets har sommarstängt och öppnar igen den 19 augusti! Vi önskar alla en fin sommar!

Mat meHotell Dragonen.d klassisk grund och en blinkning åt det lokala och norrländska

I Harriets matsal erbjuder vi luncher på vardagar, á la carte på kvällar onsdag till lördag. Med stora härliga fönster sitter man gott en våning upp från stadens brus och njuter av mat, dryck och sällskap. Våra á la carterätter har en klassisk grund med rena och enkla smaker med en blinkning åt det norrländska och lokala.

Med en norrländsk touchHarriets matsal

Vi älskar bra råvaror och lokala produkter. Exempelvis vår utvalda entrecote från svenska gårdar och våra fantastiska hamburgare från Familjen Hansen och choklad från ChokladJenny här i Umeå. Vi kan även rekommendera vår ”egen” whisky  från High Coast Whisky i Ådalen som nu tappats på flaska. Som kuriosa är även vår tapet på bilden lokal – formgiven av Hanna Carlzon.

Luncher Hotell Dragonen.

Vi serverar lunch varje vardag 11-13. Ni väljer mellan dagens rätt, veckans vegetariska & veckans fisk för 110 kr, eller köper ett 10-lunchkort för 990 kr. För den som är sugen på något annat erbjuder vi även hamburgare/vegburgare för 155 kr. Givetvis går det att boka bord och för större sällskap att förbeställa från vår á la carte meny om ni vill fira lite extra på lunchen.

En egen Matsal

Bröllop, födelsedagsfest, firmafest eller något annat värt att fira?!Hotell Dragonen.
Boka vår matsal för er privata tillställning för upp till 80 gäster.
Kontakta oss så skräddarsyr vi ett erbjudande för just er

090158050

info@harriets.nu