Jobba hos oss

Familjärt företag med lokalt engagemang och gäster från hela världen söker…

…serviceinriktad personal med lätt till leenden och med en orubblig vilja att leverera en fantastisk upplevelse för vår gäster tillsammans med sina arbetskamrater. Vi är en arbetsplats som inrymmer verksamheterna restaurang Harriets och First Hotel Dragonen med tillhörande konferens- och eventverksamhet.

Ni är alltid välkomna att mejla ert cv och personliga brev med bild till oss, även om vi inte söker personal för en specifik tjänst just för tillfället.

Just nu söker vi

Frukostvärd, extra
Gillar du att få människor att känna sig som hemma och tidiga morgnar? Då kan du vara rätt person för att skriva nästa kapitel i Harriets och First Hotel Dragonens framgångssaga. Just nu söker vi dig som vill jobba extra som frukostvärd och förgylla morgonen för våra härliga hotellgäster.

Serveringspersonal, deltid/extra
Vi söker dig som har erfarenhet av á la carte-servering sedan tidigare och brinner för att leverera personlig service i kombination med lokala råvaror. På Harriets bemöter vi våra gäster på ett personligt men professionellt sätt, presenterar maten och berättar gärna en liten historia om den lokala leverantören eller om den dryck vi rekommenderat. Med en fantastisk höst framför oss söker vi både dig som vill jobba extra vid behov och någon som vill jobba mer stadigvarande.

Sous-chef 75-100%
Din främsta arbetsuppgift som Souschef är tillsammans med köksmästare driva köket och säkerställa att maten håller hög standard utifrån företagets affärsidé och värderingar.
Vi söker dig som har relevant utbildning inom området och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som Souschef, samt erfarenhet av att leda personal.
Du är positiv, driven och har ett genuint intresse för människor, råvara, mat och dryck. Vi ser gärna att du är en person som trivs i en organisation som präglas av serviceanda och kreativitet.

Kock 75-100%
Vi söker dig som är självgående, glad och utåtriktad med en hög ansvarskänsla. Du sprider positiv energi runt dig och gillar att dela erfarenheter och kunskaper med andra. Mat är givetvis din stora passion!:
Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet från a la cartekök och är kvalitetsmedveten, stresstålig och jobbar bra i team

Kock, extra
Vårt härliga köksteam söker dig med erfarenhet från restaurangkök som vill jobba extra vid behov under höst och vinter. Vi älskar att arbeta med lokala och kvalitativa råvaror och bjuda våra gäster på en härlig kväll i vår restaurang där vi samarbetar tätt med servisen. Vi ser att du som söker är lösnings- och samarbetsorienterad, är van att arbeta effektivt och noggrant och har ett sinne för att se vad som behövs göras för att tillfredsställa våra gäster.

Skicka ditt CV och personliga brev med bild till info@harriets.nu
Kom ihåg att skriva vilken tjänst du söker.

Vi ser fram emot din ansökan // Erica & Linus med personal