Jobba hos oss

Familjärt företag med lokalt engagemang och gäster från hela världen söker…

…serviceinriktad personal med lätt till leenden och med en orubblig vilja att leverera en fantastisk upplevelse för vår gäster tillsammans med sina arbetskamrater. Vi är en arbetsplats som inrymmer verksamheterna restaurang Harriets och First Hotel Dragonen med tillhörande konferens- och eventverksamhet.

Ni är alltid välkomna att mejla ert cv och personliga brev med bild till oss, även om vi inte söker personal för en specifik tjänst just för tillfället.

Just nu söker vi

Frukostvärd, extra
Gillar du att få människor att känna sig som hemma och tidiga morgnar? Då kan du vara rätt person för att skriva nästa kapitel i Harriets och First Hotel Dragonens framgångssaga. Just nu söker vi dig som vill jobba extra som frukostvärd och förgylla morgonen för våra härliga hotellgäster.

Lunchservering, extra från hösten
Ingen lunch är den andra lik, det varvas företagsbokningar, konferenser, begravningsluncher, avtackningsluncher med mera – men så klart även våra älskade stammisar som verkligen känner sig som hemma på Harriets! Vi söker dig som vill jobba extra med vår lunchservering, ett arbete som ofta går hand i hand med vår frukost- eller kvällsservering. Viktiga egenskaper är att vara pigg, alert och effektiv med förmågan att ge ett personligt bemötande på begränsad tid då våra lunchgäster oftast har en tid att passa direkt efter lunchen.

Serveringspersonal, deltid/extra
Vi söker dig som har erfarenhet av á la carte-servering sedan tidigare och brinner för att leverera personlig service i kombination med lokala råvaror. På Harriets bemöter vi våra gäster på ett personligt men professionellt sätt, presenterar maten och berättar gärna en liten historia om den lokala leverantören eller om den dryck vi rekommenderat. Med en fantastisk höst framför oss söker vi både dig som vill jobba extra vid behov och någon som vill jobba mer stadigvarande.

Kock, extra
Vårt härliga köksteam söker dig med erfarenhet från restaurangkök som vill jobba extra vid behov under höst och vinter. Vi älskar att arbeta med lokala och kvalitativa råvaror och bjuda våra gäster på en härlig kväll i vår restaurang där vi samarbetar tätt med servisen. Vi ser att du som söker är lösnings- och samarbetsorienterad, är van att arbeta effektivt och noggrant och har ett sinne för att se vad som behövs göras för att tillfredsställa våra gäster.

Skicka ditt CV och personliga brev med bild till info@harriets.nu
Kom ihåg att skriva vilken tjänst du söker.

Vi ser fram emot din ansökan // Erica & Linus med personal